Mogelijke vuurwerkbom levert geen schade op

Capelle aan den ijssel | 14-05-2011 12:36

Zaterdagochtend rond 01.30 uur is op het terrein van politiebureau Slotlaan in Capelle aan den IJssel een voorwerp gegooid dat voor een luide knal zorgde, maar verder geen schade opleverde. Vermoedelijk betreft het vuurwerk of een vuurwerkbom. Ook werd een tweede exemplaar gevonden dat niet was afgegaan.


Politiepersoneel hoorde zaterdagochtend een luide knal. In de bosschages van het binnenterrein troffen agenten mogelijke sporen aan van wat de knal veroorzaakte. In diezelfde bosschages werd nog een tweede voorwerp aangetroffen dat niet was afgegaan.

Er is geen schade aangericht. Onderzoek moet uitwijzen wat het precies betrof. Door de geringe impact  van de ontploffing wordt voorlopig uitgegaan van vuurwerk of een vuurwerkbom.

De Forensische Opsporing en de recherche van District Oost onderzoeken de zaak.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_ln1tdd4m63l7ub0eql466d2122, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0