Brand in creche aangestoken: Getuigenoproep

Rotterdam | 12-05-2011 13:57

De brand die in de nacht van dinsdag op woensdag rond half een uitbrak in een pand aan de 's Gravendijkwal is aangestoken.


Er werd groot materieel ingezet om de brand in het kinderdagverblijf te bestrijden. Om kwart over vier werd het sein brandmeester gegeven.
Bij de brand raakte niemand gewond. Wel was het pand uitgebrand.

Het onderzoek startte direct. Onder andere met behulp van diensthonden die gespecialiseerd zijn in het opsporen van brandversnellende middelen, werd vastgesteld dat de brand was aangestoken.

De recherche zoekt mensen die meer informatie hebben over het ontstaan van de brand of personen die iets verdachts gezien hebben in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 mei.
Heeft u informatie over deze brand? Neemt u dan contact op met de recherche van het district centrum via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_a8dsq41tcvjlov24re07muhhb5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0