Man opgepakt na lastig vallen vrouwen

Rotterdam | 02-04-2011 13:01

Agenten in district Centrum hielden vrijdagavond op de Blaak een 26-jarige Rotterdammer aan die op verschillende plaatsen in het centrum vrouwen lastig viel.


Rond 15.45 uur trok de man nabij de Mariniersweg een 12-jarig meisje van de fiets. Zij raakte daarbij verder niet gewond.  Kort daarna uitte de man verbale bedreigingen in de Kappersacademie aan de Mariniersweg. Op de Blaak viel de man rond 18.00 uur een vrouw aan die daarbij een enkelband scheurde. Gewaarschuwde agenten arresteerden de man vervolgens. 

De man maakt een verwarde indruk en zit nog vast. De politie zoekt getuigen van de genoemde incidenten en wil ook weten of de man vrijdag nog meer personen lastig viel. Hij heeft een onverzorgd uiterlijk, droeg een beige jas en was in het bezit van een Albert Heijn-tas. Weet u meer of bent u slachtoffer van de man? Neem dan contact op met de recherche van district centrum via 0900-8844.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_qrkcetf7ikukh742mbscppdkt7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0