Vlaardinger aangehouden voor openbare schennis

Vlaardingen | 11-03-2011 11:11

Door adequaat handelen van getuigen konden politieagenten dinsdagavond een Vlaardinger aanhouden voor openbare schennis.


Om 18:40 uur liet een man op het Liesveldviaduct zijn broek zakken en urineerde tegen auto's. Daarna liep de man naar een voorbijlopend meisje en pakte haar vast. Het meisje onttrok zich aan de man, waarop de man haar weer vast pakte. Hierbij had de man nog steeds zijn geslachtsdeel uit zijn broek hangen. Vervolgens stapte de man de bus in. Oplettende getuigen zijn de bus gevolgd en belden ondertussen de politie.

Op basis van getuigenverklaringen hielden agenten de 47-jarige Vlaardinger aan voor openbare schennis en poging aanranding. De getuigen, een man en een vrouw, verklaarden dat zij het als hun burgerplicht zagen de handelingen van de man niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

De schennispleger werd aangehouden en hij kreeg, middels een lik-op-stuk sanctie een boete van 250 euro voor openbare schennis.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_03tuog1j0op6eh3ffolv0bshu1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0