Medicijnen uit auto gestolen

Rotterdam | 27-02-2011 19:52

Vrijdagavond 25 februari zijn 21 capsules met een geneesmiddel gestolen uit een voertuig dat parkeerde aan de Speedwellstraat in Rotterdam. Deze medicijnen kunnen bij inname dodelijk zijn. Ook levert een verbroken capsule gezondheidsgevaar op.


De bezorger van een apotheek parkeerde vrijdagavond rond 20.45 uur zijn auto aan de Speedwellstraat in Rotterdam. Een onbekende trok de deur aan de bijrijderkant van de auto open en pakte naast een mobiele telefoon ook een in folie gewikkelde verpakking met twee verschillende soorten medicijnen.

Het betreft Dexamethadon en Revlimid. Deze medicijnen worden gebruikt bij kankerbehandeling. Revlimid kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. De gestolen verpakking bevat 21 capsules. Deze medicijnen kunnen bij inname dodelijk zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Ook levert een verbroken capsule ernstig gezondheidsgevaar op wanneer de inhoud in contact komt met de huid.

Mocht u weten waar de medicijnen zijn of deze aantreffen: raak de verpakking dan niet aan, maar bel met de politie via 0900-8844.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_8aa9s19cflcq8p0rqm4a08hcc6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0