Politie stelt onderzoek in naar overval op garagebedrijf

Rotterdam | 17-02-2011 11:15

Het Regionaal Team Overvallen stelt een onderzoek in naar de gewapende overval van woensdagavond, ongeveer kwart over zeven, op een garagebedrijf aan de Waalhaven NZ. Hierbij raakte de 40 jarige garagehouder gewond.


De zaak is overvallen door een aantal mannen. Zij maakten bij de overval gebruik van een vuurwapen en zij zetten hun eisen kracht bij door het slachtoffer vast te binden.

Na de overval gingen zij er vandoor in een auto van het garagebedrijf. Deze auto werd kort daarna door politiemensen gezien op de Erasmusbrug in het centrum van Rotterdam.

De agenten zetten de achtervolging in en deze ging onder andere via de Maasboulevard. Nadat de auto de Willemsbrug was opgereden kwam hij midden op de brug tot stiltstand. Daar werd door middel van een speciale procedure de bestuurder uit de auto gehaald en deze 27-jarige Capellenaar is toen aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij de overval.

De politie stelde de auto veilig op sporen en ook werd bij het garagebedrijf een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_hipasrbllir9hudkmqbd3563d0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0