Zedenmisdrijf Bernisse in Opsporing Verzocht

Bernisse | 10-10-2011 18:14

Het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ besteedt dinsdagavond 11 oktober aandacht aan het zedenmisdrijf dat donderdag 29 september plaatsvond in het natuurgebied Bernisse Oost nabij Abbenbroek.


Rond kwart voor tien die ochtend werd een 39-jarige vrouw uit Zuidland de bosjes ingetrokken. Daar werd zij het slachtoffer van een zedenmisdrijf. Na het misdrijf vertrok de verdachte. De vrouw alarmeerde de politie die direct het gebied afsloot. Met behulp van de helikopter, een politiehond en tientallen agenten werd de omgeving afgezocht. Helaas leidde dit niet tot de aanhouding van de verdachte.

In de uitzending van dinsdagavond wordt een compositietekening van de verdachte getoond. Opsporing Verzocht wordt op dinsdag 11 oktober om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1. Woensdag 12 oktober wordt de uitzending om 11.15 uur herhaald op Nederland 2.

De politie is specifiek op zoek naar drie mogelijke getuigen. Uit onderzoek is gebleken dat zij zich rond het tijdstip van het zedenmisdrijf in het gebied bevonden. Het gaat om een man op een motor, een man op een fiets en een joggende vrouw. De politie vraagt hen dringend contact op te nemen op nummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000. Ook andere getuigen of mensen die op wat voor manier dan ook informatie hebben die de politie verder zou kunnen helpen, worden verzocht contact op te nemen.


Warning: Unknown: open(/tmp/sess_g23fuh3p86nclp8aul37n988k0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0