Onderzoek naar schietpartij met gewonde: verdachten aangehouden

Rotterdam | 01-07-2011 11:02

De politie heeft donderdagavond vijf mannen aangehouden die ervan verdacht worden betrokken te zijn een shietincident. Hierbij raakte donderdagmiddag een inwoner van Rhoon gewond.


Rond zes uur werd bij de politie gemeld dat er geschoten werd op de Driemanssteeweg. Agenten gingen hier direct naartoe.

Zij troffen een gewonde man aan in een geparkeerdstaande auto. De 40-jarige man was buiten levensgevaar maar is wel direct overgebracht naar een ziekenhuis.

Getuigen gaven aan dat er een verdachte in de richting van de Charloise Lagedijk zou lopen. Ook werd er een signalement doorgegeven van verschillende personen die betrokken zouden zijn bij de schietpartij.

Bij Victoria werd een man gezien die voldeed aan het signalement. Hij is middels een BTGV aangehouden. Op de Charloise Lagedijk werd een 29-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden.

Drie 17-jarige Rotterdammers werden nog diezelfde avond aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_flq3ghh4n0oq909q57otcleqh2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0