Twee verdachten aangehouden voor meerdere zaken

Spijkenisse | 22-06-2011 15:05

Afgelopen zondag zijn twee Rotterdammers aangehouden van 16 en 21 jaar. De twee jongens stonden al enige tijd gesignaleerd bij de politie.


Een aantal uur voor de aanhouding hebben de twee verdachten vermoedelijk een jongen van 12 jaar oud beroofd van zijn blackberry. Beide jongens worden verdacht van meerdere misdrijven, waaronder  woninginbraken,  diverse diefstallen, straatroven en vernielingen. De misdrijven vonden veelal plaats in Hoogvliet en Spijkenisse. In totaal worden ze verdacht betrokken te zijn bij ongeveer 10 misdrijven.

In samenwerking met de RET, die de twee verdachten op camerabeelden had staan, heeft de politie een gestolen Blackberry teruggevonden. Ook zal de RET een schadebedrag van 2085 euro verhalen op de verdachten voor het vernielen van een aantal camera's. Inmiddels hebben de verdachten vier zaken bekend en volgt er nog verder onderzoek. Beiden worden vandaag voorgeleid bij het OM.

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_9dcprtomoql8t5s2uepk975745, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0