Vier voertuigen betrokken bij kettingbotsing

Spijkenisse | 21-09-2013 18:24

Zaterdag aan het eind van de middag werd een ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Hekelingseweg nabij het kruispunt met de Schouw.


Het ging om een kettingbotsing met vier voertuigen. Al snel bleken er meerdere slachtoffers te zijn waarop nog eens drie ambulances en een officier van dienst geneeskunde worden gealarmeerd. De eerste ambulance begon met de triage van de slachtoffers. Drie slachtoffers klaage over rug en nek klachten. Alle stonden al naast het voertuig. Om verdere letsels te voorkomen werden deze drie slachtoffers geimobiliseerd door een nekkraag waarna zei op een wervelplank werden gelegd. De slachtoffers zijn naar verschillende ziekenhuizen in de regio vervoerd. 

 

Het ongeval heeft 100 meter voor het kruispunt Hekelingseweg met de Schouw plaatsgevonden. De oorzaak van de kettingbotsing is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen geborgen. De Hekelingseweg is tijdelijk afgesloten geweest voor autoverkeer. 



Foto's














Locatie




Warning: Unknown: open(/tmp/sess_jstt7iaejqsrmll0u4qtonq0e3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0