Verdachte aangehouden na branden Spijkenisse

Spijkenisse | 04-06-2013 10:38

Politieagenten hebben dinsdagochtend een 20-jarige man uit Spijkenisse aangehouden nadat er op vier verschillende plaatsen brand was uitgebroken. Bij de branden is niemand gewond geraakt


In de nacht van maandag op dinsdat brak er brand uit in een auto, een caravan, een bouwkeet en een leegstaand pand op de Marrewijklaan, Joost Sasboutstraat, vredenhofstraat en de Planetenlaan. De brandweer had de branden snel onder controle. Er is niemand gewond geraakt.

 

Bij de eerste brand heeft een getuige gezien dat er een man op een scooter is weg gereden. Bij de laatste brand werd door een getuige weer een man gezien op een scooter met opvallende kleding. Zijn signalement is direct door gegeven aan alle politiie eenheden op straat. De zogeheten drieringenaanpak, wat ook toegepast word bij overvallen, is ingezet. Dit houdt in dat op verschillende uitvalswegen worden agenten gepositioneerd. Agenten zagen een man rijden die voldeed aan het signalement op de centrumlaan in Spijkenisse en agenten hebben hem direct aangehouden, Hij zit vast en word verhoord. Onderzocht wordt zijn rol en betrokkenheid bij deze branden en of hij ook mogelijk betrokken is bij de eerdere kleine branden de afgelopen periode in Spijkenisse hebben plaatsgevonden.

 

bron: politie.nlFoto's


Locatie