Aanrijding tussen goederentrein en tankwagen

Pernis | 27-12-2012 21:02

Donderdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Butaanweg in Pernis. De aanrijding vond plaats tussen een goederentrein en een tankwagen. 


De weg die langs de A4 ligt is afgesloten voor alle verkeer. De hulpdiensten kwamen met veel voertuigen ter plaatse.

 

Bij het ongeval is de rangeerder van de trein gewond geraakt. Het slachtoffer werd door het ambulance personeel gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. De chauffeur van de tankwagen is niet gewond geraakt. De tankwagen die geladen was met ethanol liep schade op aan de voorzijde van de cabine.

 

Ook de A4 ondervind hinder doordat een van de tunnelbuizen van noord naar zuid is afgesloten. De vastgelopen vrachtwagens werden via de afgesloten snelweg de weg op geleid om hun weg te vervolgen. Een berger is ter plaatse om de tankwagen naar een andere locatie te vervoeren.

 

De Politie en Prorail doen onderzoek naar het ongeval.Foto's
Video

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_jnmkt1a96oal8n171n76jvomn3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0