Scheepsbrand bestrijding oefening Noord Hinder

Hellevoetsluis | 13-04-2012 09:43

Afgelopen donderdag werd de 2e van de 3 grote scheepsbrand bestrijding oefening gehouden. Dit gebeurde op de noord hinder die gelegen is in de haven van Hellevoetsluis.


De leerdoelen van de oefeningen scheepsbrandbestrijding die gehouden worden in Hellevoetsluis op 5, 12 en 19 april 2012 zijn voortgekomen uit de instructies binnen de Brandweer en de evaluaties van de recente scheepsbranden "Zeefakkel" in Hellevoetsluis en "Partyschip RiverZZ" in Rotterdam. 
 
Aan de oefeningen wordt deelgenomen door 2 lokale TS'en uit district Zuid-Hollandse Eilanden (Spijkenisse en Hellevoetsluis) en 2 teams Scheepsbrandbestrijding (Coloradoweg en Bosland). 
Collectief oefedoel is de samenwerking tussen de lokale eenheden en de teams SBB, specifieke oefendoelen zijn o.a. opbouwen waterwinning, inrichten Bruggenhoofd, redden personen en de inzet van het Cobrtasysteem wordt aan de wal gedemonstreerd. 
De politie neemt ook deel aan de oefening met politiestudenten.


Foto's


Video

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_lls18t5iqrfusfl2v23tntnv42, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0