Identiteit overleden vrouw bekend

Rotterdam | 15-02-2012 12:15

De identiteit van de vrouw die gisteren is aangetroffen in een woning aan de Spiekmanstraat is bekend. De 24-jarige inwoonster van Ijmuiden is dinsdagmiddag vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.


Politiemensen kregen dinsdag rond 14:45 de melding van een mishandeling in een woning aan de Spiekmanstraat. In de woning troffen zij een ernstig gewonde vrouw aan. Reanimatie door ambulancepersoneel mocht niet meer baten. De vrouw overleed ter plaatse.

In de woning was ook een 24-jarige bewoner van het pand aanwezig. Hij is aangehouden als verdachte en overgebracht naar een politiebureau.

De Forensische opsporing startte direct met het onderzoek. In de woning is nauwkeurig onderzoek gedaan. Diverse sporen in-en om de woning zijn veilig gesteld.

Ook het onderzoek om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen is direct gestart. Hieruit is duidelijk geworden dat het slachtoffer een 24-jarige inwoonster van IJmuiden was. Inmiddels is haar familie in kennis gesteld.

Verder onderzoek moet duidelijkheid brengen over wat zich exact heeft afgespeeld en waardoor de vrouw om het leven gekomen is.

 

update van eerder bericht http://bit.ly/yL7GcOFoto's


Locatie