Ernstig verkeersongeval Groene Kruisweg Spijkenisse

Spijkenisse | 28-12-2011 14:38

Aan het begin van de middag heeft er op de Groene Kruisweg een ernstig verkeersongaval plaatsgevonden. Een personenauto kwam daar met twee vrachtwagens in botsing.

 


De bestuurder van de personenauto was buiten kennis en werd behandeld door het Mobiel Medisch Team en ambulancepersoneel. Met spoed en zeer zwaar letsel is het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van met MMT reed mee in de ambulance.

 

De automobilist kwam uit de richting van Geervliet, waar hij werd aangetikt door een vrachtwagen. Daardoor raakte het slachtoffer demacht over het stuur kwijt en kwam via de middenberm op de andere rijbaan terecht, waar hij op een vrachtwagen botste.

 

De weg richting Geervliet, vanuit Spijkenisse, is door het ongeval geheel afgesloten. De politie verricht een technisch onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 Foto'sVideo

Locatie
Warning: Unknown: open(/tmp/sess_jjacf6hdmse4rnb47jumo33uv6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0