Politie zoek opnieuw in Mallebos naar Farida Zargar { FOTO UPDATE}

Spijkenisse | 10-11-2011 12:33

De politie is opnieuw aan het zoeken in het Mallebos in Spijkenisse naar de vermiste Farida Zargar. Dat heeft justitie laten weten.


Al eerder werd de plek in het bos uitgekamd. Zo werd onder defensie ingezet en werd er gebruik van speurhonden gemaakt. De eerste keer lag er een pak sneeuw. En de tweede keer is de plek niet opgevallen om op te zoeken. Dit zou ermee te maken kunnen hebben dat er opnieuw gezocht wordt.

 

De politie heeft de 34 jarige verdachte Spijkenisser Patrick S. ter plaatse laten komen in het bos. Hij heeft tot tweemaal toe een specifieke plek aangewezen. Morgen gaat het NFI en de politie op de specifieke plekken graven. Mogelijk zou het lichaam van Farida hier liggen.

 

Gisteren werd in een schuur van de woning aan de Venusstraat een voorwerp gevonden dat mogelijk te maken heeft met Farida Zargar. Het voorwerp werd gevonden nadat er flink gegraven was in de schuur. Het OM wil in het belang van het onderzoek niet vertellen om wat voor voorwerp het gaat. Gisteren waren de personen van Forensische Opsporing en het NFI urenlang bezig met het onderzoek.

 

Farida Zargar verdween vorig jaar in Spijkenisse. Zij fietste eind augustus 2010 van haar werk terug naar huis. Daar is echter nooit meer aangekomen.

 

bron: Mediatv.nlFoto'sLocatie